Innovatív bankfiókot nyitott az OTP

Innovatív bankfiókot nyitott Temesváron az OTP Bank Románia, amely folytatja ezáltal országos fiókhálózatának bővítését - közölte a pénzintézet az MTI-vel.
Domokos Erika, 2021. február 23. kedd, 18:28
Fotó: Napi.hu

Az új fiók regionális központként nyújt banki szolgáltatásokat ügyfeleinek, és ötvözi az egyszerűen használható önkiszolgáló terminálok praktikusságát a személyre szabott tanácsadás kényelmével. Az új beruházás illeszkedik az OTP organikus növekedési stratégiájába, amelynek egyik alappillére a fiókhálózat bővítése.

Most, amikor a román banki szektor inkább a fiókok bezárását és számuk csökkentését választja, az OTP továbbra is fiókhálózatának bővítésére fekteti a hangsúlyt - mondta Roxana Hidan vezérigazgató-helyettes, az OTP Bank Románia lakossági divíziójának vezetője. "Az Apollo stratégiának megfelelően egyszerre törekszünk a digitális fejlesztésekre és a területi terjeszkedésre, ezzel is elősegítve az ügyfeleinkkel fenntartott gördülékeny kapcsolattartást."

Az OTP Bank Románia 2018 decemberében a 9. helyen állt aktívái alapján a romániai bankpiacon. Az OTP Csoport idén ünnepelte fennállásának 70. évfordulóját, és 16 éve van jelen a román piacon.

Az OTP azt a célt tűzte ki Romániában az Apollo névre keresztelt növekedési terv révén, hogy öt év alatt, 2024 végére 2,5 százalékról 5 százalékra növeli a részesedését - írta az MTI.

HOZZÁSZÓLÁSOK