Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az új fiók regionális központként nyújt banki szolgáltatásokat ügyfeleinek, és ötvözi az egyszerűen használható önkiszolgáló terminálok praktikusságát a személyre szabott tanácsadás kényelmével. Az új beruházás illeszkedik az OTP organikus növekedési stratégiájába, amelynek egyik alappillére a fiókhálózat bővítése.

Most, amikor a román banki szektor inkább a fiókok bezárását és számuk csökkentését választja, az OTP továbbra is fiókhálózatának bővítésére fekteti a hangsúlyt - mondta Roxana Hidan vezérigazgató-helyettes, az OTP Bank Románia lakossági divíziójának vezetője. "Az Apollo stratégiának megfelelően egyszerre törekszünk a digitális fejlesztésekre és a területi terjeszkedésre, ezzel is elősegítve az ügyfeleinkkel fenntartott gördülékeny kapcsolattartást."

Az OTP Bank Románia 2018 decemberében a 9. helyen állt aktívái alapján a romániai bankpiacon. Az OTP Csoport idén ünnepelte fennállásának 70. évfordulóját, és 16 éve van jelen a román piacon.

Az OTP azt a célt tűzte ki Romániában az Apollo névre keresztelt növekedési terv révén, hogy öt év alatt, 2024 végére 2,5 százalékról 5 százalékra növeli a részesedését - írta az MTI.