Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az ajánlatkérő által a Közbeszerzési Értesítőben közzé tett eredmény 6 részből áll, és a feladat a 2017-2020 évekhez kapcsolódóan, a hazai és uniós forrásból finanszírozott, helyi- és országos közúthálózaton történő fejlesztési és felújítási munkák végzése. Valamennyi részre július 24-én kötötte meg az ajánlatkérő a szerződést a nyertesekkel.

Az első rész az Észak-Alföld régiót (Szabolcs-Szatmár-Bereg; Hajdú-Bihar; Jász-Nagykun-Szolnok megye) fedi, nettó 46,1 milliárd forinttal. Ennek nyertesei a következők: Strabag Általános Építő Kft., Strabag Építő Kft., Szolnoki Aszfalt Kft., "Ke-Víz 21" Építőipari Zrt., Zemplénkő Kelet- magyarországi Építőipari és Bányászati Kft., EuroAszfalt Kft. és a Swietelsky Magyarország Kft.

A második rész helye Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén; Heves; Nógrád megye). Itt a 43,4 milliárd forintot a Colas Út Zrt., a He-Do Kft. a KM Építő Kft. és a Swietelsky Magyarország Kft. nyerte.

A Dél-Alföldet (Bács-Kiskun; Békés; Csongrád megyét) lefedő harmadik rész nyertesei a Duna Aszfalt Kft., a Hódút Kft., a Swietelsky Magyarország Kft., a Soltút Kft. és az EuroAszfalt Kft. A keret összege itt 46,1 milliárd forint.

A negyedik rész Dél-Dunántúl (Baranya; Somogy; Tolna megye), a nyertesek pedig 38 milliárd forinttal a Strabag Általános Építő Kft., a Strabag Építő Kft., a  Soltút Kft. és az EuroAszfalt Kft.

A Közép-Dunántúl és Közép-Magyarország (Fejér; Komárom-Esztergom; Veszprém; Pest megye) nyertesei a Strabag Általános Építő Kft., a Strabag Építő Kft., a Colas Út Zrt., az EuroAszfalt Kft., a Swietelsky Magyarország Kft. és a "Soltút" Kft. Az ide vonatkozó keretösszeg 54,3 milliárd forint.

Végül a hatodik régió a Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron; Vas; Zala megye), amelynek nyertesei - 43,4 milliárddal - a Strabag Általános Építő Kft., a Strabag Építő Kft., a Duna Aszfalt Kft. és a Swietelsky Magyarország Kft.