Ismét nagyot nyert a Duna Aszfalt

Az előzetesen becsült 38,2 milliárd forint helyett 41,3 milliárdért építheti meg a Duna Aszfalt Kft. az M44-es gyorsforgalmi út Kondoros és Békéscsaba közötti szakaszát, továbbá a cég nyerte meg - a Colas Út Zrt.-vel közösen - Kecskemét önkormányzatának 10 milliárdos keretösszegű tenderét is.
Németh Géza, 2018. január 2. kedd, 18:26
Fotó: Napi.hu

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent eredmények közül az elsőt az ajánlatkérő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. tette közzé. Az M44-es szóban forgó szakasza mintegy 18 kilométeres. A NIF a nyertessel december 11-én már megkötötte a szerződést.

Indult még ezen a tenderen az SDD Konzorcium, amelynek tagjai a következők: Dömper Kft., Subterra-Raab Kft. és a Pannon-Doprastav Kft., továbbá közös ajánlattevőként a Colas Közlekedésépítő Kft. és a Colas Hungária Zrt., végül pedig a Strabag Általános Építő Kft. és a Strabag AG alkotta konzorcium.

A kecskeméti közbeszerzés keretében út, kerékpárút, járda, parkoló és ezek tartozékait képező felújítás és építés, továbbá mélyépítési munkák tervezése, kivitelezése a nyertes két cég feladata. Az önkormányzat december 19-én szerződött a kiválasztott Duna Aszfalt Kft.-vel és Colas Út Zrt.-vel.

Ezen a tenderen indult még az AS Kecskemét Konzorcium, amelynek tagjai az Aliscia Bau Zrt. és a Soltút Kft. voltak.

HOZZÁSZÓLÁSOK