Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Évi 20 százalékos, dollárban fizetendő hozamot, tőzsdei bevezetést ígér a reménybeli befektetőknek a - honlapja szerint - arab-izraeli Hyper-Cash Bank. Az angolul és magyarul olvasható ajánlatból kiderül: hamarosan székesfehérvári központtal fog működni a kiemelkedő befektetési lehetőségeket is kínáló, a vezetőségében magyar neveket feltüntető társaság.

A honlap szerint hamarosan bekövetkezik a világbéke, méghozzá úgy, hogy azt - a földi Paradicsommal együtt - maga Hyper-Cash Bank hozza el.

Maga a termék, ami miatt érdemes lenne befektetni, egy ATM-ek - azaz bankautomaták - közötti pénzátutalási rendszer, az alapjául szolgáló algoritmus pedig egyenesen isten ajándéka.

Bár a honlap szerint "a rendorseg es a titkosszolgalatok elfogadtak a tenyt,hogy CSODA TORTENT" illetve "kozgazdaszok 100-200 milliard $ eves piacot josolnak a talalmanynak", a PSZÁF mégis figyelmeztetést adott ki a potenciális hazai ügyfelek számára.

A hatóság közölte, a Hyper-Cash Bank Ltd. nem áll a PSZÁF felügyelete alatt, a cég nem tagja az Országos Betétbiztosítási Alapnak, vagy a Befektetővédelmi Alapnak, így ügyfelei kártérítési igénnyel nem fordulhatnak ezen alapokhoz.