Itt a bejelentés: továbbépül a felcsúti kisvasút

A Felcsút fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos a vál-völgyi kisvasút meghosszabbításáról egyeztetett a környékbeli településvezetőkkel - írta a Fejér Megyei Hírlapra hivatkozva a hirtv.hu.
Domokos Erika, 2018. június 15. péntek, 14:33
Fotó: AFP

Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos és helyi fideszes képviselő szerint a kisvasút Vértesacsa felé épül tovább.

Korábban Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc is támogatta a kisvasút meghosszabbítását, amelynek finanszírozását vizsgálta az Európai Parlament költségvetési bizottsága és vitatták a beruházás értelmét - olvasható a hirtv.hu-n.

A legutóbbi kimutatások szerint a vasútra naponta átlagosan 110 jegyet adnak el, pedig a kormány az uniós pályázatban napi több ezer utassal számolt.

A jelenleg Felcsút és Alcsútdoboz között néhány kilométeren zakatoló vasút továbbépítésének költségéről, annak forrásáról és idejéről egyelőre nincs információ - írta a Magyar Narancs.

Sportközgazdász: nincs elég pénze a magyar focinak - ezt a cikket olvasta?

A kép forrása: Attila Kisbenedek/AFP.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Luftschutzbunker_Zwei, 2018.06.15 15:23

Putyin is meghosszabbítja a transzszibériai expresszt, Orbán sem akart lemaradni...

Ha ha ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

matura, 2018.06.15 15:12

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html