Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Penny Market több mint tíz éve csal mosolyt a krónikus betegséggel élő gyerekek arcára: az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány rendszeres támogatójaként eddig több mint százmillió forintot adományozott a rosszindulatú daganatos betegséggel élő gyermekek számára, amelynek nagy része készpénz volt.

Ennek a nagyvonalú összegnek az elérésében nagy szerepet játszottak a vásárlók, akik a különböző, megjelöléssel ellátott termékek megvásárlásával maguk is támogatják a szervezetet - derül ki a közleményükből.

A befolyt összegből olyan helyeken segítenek, ahol arra a legnagyobb szükség van, például lélegeztetőgépet, betegfigyelőt vagy kisbuszt adományoztak. A Penny leginkább készpénzt fordít segítségre, de tárgyi adományként például a Kiskunfélegyházi Rehabilitációs Központ nyári tábora számára élelmiszert biztosítanak. Jó néhány óvoda pedig hetente kétszer több 10 kilogramm gyümölcsöt kap a diszkontlánctól, amellyel a cég a helyi közösséget támogatja. A készpénzes és tárgyi adományok, játékok mellett fontos, hogy a gyermekek élményekhez is jussanak: egy korábbi promóció kapcsán például exkluzív mozifilmvetítést szerveztek, amin a szülők is részt vehettek.

A német lánc magyar leánya idén budapesti és vidéki gyermekonkológiai osztályokat is támogat, a lábadozó gyerekeket plüssjátékokkal látogatták meg. 2018-ban a szombathelyi, a pécsi, a szegedi, a debreceni, valamint a miskolci kórházak mellett a budapesti Heim Pál Gyermekkórház betegei is részesülnek az adományban.