Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Július 18-tól iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokra is letölthető az Erste Bank legújabb applikációja, az Erste MobilBank, amely az Erste NetBank leggyakrabban használt funkcióit teszi elérhetővé mobil alkalmazás formájában.

Egyre nagyobb az igény az ügyfelek részéről, hogy a banki szolgáltatásokat ott és akkor érjék el, ahol és amikor éppen szükségük van rá. A mobilunk mindig velünk van, vele együtt immár a pénzügyeinket is magunkkal vihetjük" - mondta Egri Szilvia, az Erste Bank digitális csatornák osztályvezetője.

Az alkalmazás nyitóképernyője testre szabható. A widgetek formájában megjelenő funkciók sorrendje tetszőlegesen változtatható, hogy az ügyfél a leggyakrabban használtakat a képernyő tetejére húzhassa, és így bejelentkezés után rögtön megtalálja a legfontosabb információkat. A felhasználó számára kevésbé fontos widgetek lejjebb sorolhatóak, de akár törölhetőek is.

A MobilBank az Erste harmadik letölthető applikációja a korábban bevezetett Erste Sorszámhúzó és Erste MobilePay alkalmazások mellett. (A Sorszámhúzó segítségével az ügyfelek anélkül tudnak sorszámot húzni a számukra megfelelő bankfiókban, hogy fizikailag a helyszínen lennének. A MobilePay használatával pedig forint alapú Erste betéti-, vagy hitelkártyánkkal számos fizetési tranzakció elvégezhető, például lehetséges a csekkbefizetés, de vásárolható autópálya-matrica, vagy könnyen rendezhetők a parkolási költségek.)

Az Erste MobilBank főbb funkciói:

  • Számlainformációk, számlaegyenleg megtekintése.
  • Forintátutalás indítható meglévő sablonra vagy új partnernek.
  • Átvezetés saját számlák között.
  • Információ tranzakciókról, függő tételekről.
  • Díjnetes számlák kiegyenlítése az applikáción keresztül

További funkciók:

  • Árfolyam-kalkulátor.
  • A tudatos pénzügyeket komfortzóna funkció is segíti, mely vizuálisan megjeleníti, hol tart az adott számla egyenlege az általunk megadott limitekhez képest.
  • Postaláda funkciójának köszönhetően könnyedén intézhető a banki levelezés.
  • Egy "koppintással" felhívható az Erste Bank ügyfélszolgálata.

Az applikáció biztonságos használatát az ügyfél által a szolgáltatás aktiválásakor megadott mPIN kód, és a tranzakciós sms szolgálja.