Az Auchan új egységét Szekszárd frekventált belvárosi részén, a Liszt Ferenc téren nyitotta meg. A szupermarket célja, hogy egyedi vásárlási élményt vásárlóinak nap mint nap. Ezeket a célkitűzéseket szolgálják a könnyen bejárható és átlátható kialakítás, a piaci hangulatot idéző belső terek és számos innovatív megoldás, amely könnyebbé és gyorsabbá teszik a bevásárlást - olvasható a lánc közleményében.

A szupermarket nyitása nem csupán egy komoly gazdasági szereplő megjelenését hozta Szekszárdnak, hanem bízom benne, hogy egy korrekt partneri viszony kialakulását is eredményezi - mondta a megnyitó ünnepségen Ács Rezső, Szekszárd polgármestere.

A szekszárdi szupermarketünk nyitása az elmúlt 19 évünk egyik legnagyobb mérföldköve. Eddig kizárólag hipermarketeket és töltőállomásokat üzemeltettünk Magyarországon, tavaly online áruházat nyitottunk, most pedig az első városközponti szupermarketünket nyitjuk meg Magyarországon. Ígérem Önöknek, ez az első, de korántsem az utolsó szupermarketünk, további boltok nyitását tervezzük a közeljövőben - mondta Dominique Ducoux, az Auchan Retail Magyarország vezérigazgatója.

Az új Auchan szupermarket belső tere