Itt az új pályázat cégeknek - több milliárd vár gazdára

Újabb 15 milliárd forintra pályázhatnak mikro, közép és kisvállalkozások illetve nagyvállalkozások, mely során négy régióban hajthatnak végre telephelyfejlesztést és ipartelepítést.
Napi.hu, 2013. október 11. péntek, 15:33
Fotó: Napi.hu

Október 9-től Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért címmel 4 régióban - Észak-Magyarország, Közép-Magyarország, Dél-Alföld és a Nyugat-Dunántúl - összesen közel 15 milliárd forint értékben lehet pályázni vállalkozásfejlesztési célokra, telephelyfejlesztésre és ipartelepítésre.

A fejlesztések célja, hogy a vállalkozások telephelyeiket modernizálhassák és bővíthessék, hogy a kkv-k versenyképességének meg tudják őrizni, hogy a működésük helyszínéül szolgáló térségek versenyképessége is javuljon.

Az NFÜ közleménye szerint idén még 15 milliárd forint értékben várhatóak, többek között gazdaságfejlesztési, településrehabilitációs, környezetfejlesztési, valamint informatikai fejlesztésekre irányuló pályázati kiírások az ország különböző területein.

A pályázati kiírás és a dokumentáció ide kattintva tölthető le.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2013.10.12 08:04

Az a nagy marha, aki ennek bedöl. Utána meg adókkal és bürokráciával ennek a többszörösét verik le rajtuk.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html