BUX
38240

Itt az üzleti turizmus krémje

Negyedik alkalommal osztotta ki a Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja az olvasói szavazatai alapján összeállított Business Excellence díjakat, a céges utazási szolgáltatók kiemelkedő teljesítményének elismerésére.

Szakonyi Péter, 2014. június 12. csütörtök, 11:00

Sazavaztak az üzletemberek: az üzleti utazók magazinja, a Business Traveller Hungary, a negyedik alkalommal osztotta ki az üzleti utazók magazinjának olvasói szavazatai alapján összeállított Business Excellence díjakat. Idén 10 kategóriában lehetett szavazni a jelöltekre, újdonságként a vidéki "business" város, a külföldi repülőtér és az üzleti kommunikációs megoldások is versengtek.

A Malév csődje nyomán még inkább előtérbe kerültek a Budapesten kívüli repülőterek, és nem csupán a hosszú távú utazások kapcsán. Bécs a kiváló átszállási lehetőségeket kínáló Amszterdamot és Frankfurtot győzte le, Doha pedig a nemrég felavatott új légikikötőjének köszönhetően a következő években még inkább előtérbe kerül majd - mondta Horváth Ágnes, a Business Traveller Hungary felelős szerkesztője. A szervezők remélik, miután a válság okozta megtorpanás után a fejlesztések országszerte újraindultak, és sorra nyílnak új turisztikai létesítmények, a jövő évi versenyben már azok is szerepet kaphatnak.

A díjazottak:

Budapesti business hotel: Hotel Andrássy Budapest; Közönségdíjas: Opera Garden HotelVidéki business hotel: Four Points by Sheraton (Kecskemét); Közönségdíjas: Magyar Király Szálloda (Székesfehérvár)Corporate utaztató: OTP Travel; Közönségdíjas: Tensi ToursHagyományos légitársaság: Airberlin; Közönségdíjas: Qatar AirwaysFapados légitársaság: Wizzair; Közönségdíjas: GermanwingsAutókölcsönző: Sixt Magyarország; Közönségdíjas: EuropcarRendezvényhelyszín: Tópart; Közönségdíjas: Hotel Lycium Kölcsey Központ (Debrecen)Vidéki "business város": Győr; Közönségdíjas: DebrecenKülföldi repülőterek: Bécsi nemzetközi repülőtér; Közönségdíjas: Doha nemzetközi repülőtérÜzleti kommunikáció: Nordtelekom; Közönségdíjas: Vodafone