Itt van minden, amit tudni akart a 3-as metróról

Közérdekű adatigénylés keretében kérte ki a Jobbik a BKV-tól az M3 metróvonal infrastruktúrájának műszaki állapotával kapcsolatos dokumentumokat.
Napi.hu, 2016. december 10. szombat, 17:27
Fotó: Napi.hu

A november 11-i igénylésre most megkapott dokumentumokat a párt saját honlapján közzétette. Az abban foglalt megállapítások a 2014 nyarán-őszén végzett felmérések szerinti állapotokat tükrözik. Részletesen itt tájékozódhat róla, milyen műszaki állapotban van ma az M3-as metró.

Időközben az Országgyűlés elé került egy salátatörvény, amely egyebek mellett lehetővé teszi a közforgalmú vasúti járművek biztonságos üzemeltetésével közvetlenül összefüggő műszaki adatok - így az M3 metró műszaki adatainak is - 30 évre történő titkosítását. A törvényjavaslatot december 6-án fogadta el az Országgyűlés, kihirdetését és hatályba lépését követően meg fog nyílni a ma még közérdekű adatok titkosításának lehetősége.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2016.12.11 08:51

Ez egy rozsdatemető, de hogy jön ennek a felujításnak fontossága orbán várba költözéséhez, az egykulcsos adóhoz, a fideszes elit lopásaihoz, az ellopott eu-s pénzekhez, vagy nem látszik tisztán ebben a projektben a lopás lehetősége egyenlőre, a szerelvények felujításánál putyin
segítéségével már kilopták egészségesen magukat, mikor uj áron felujítják szedett vedett módon az ócskavasnak se alkalmas kocsikat, tíz év garanciával és utána ki fog majd alkatrészekért rohangálni a világ minden tájára?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html