Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az FTC 57 mérkőzés óta veretlen hazai pályán a bajnokságban. A csapat öt döntetlen mellett kilencedik alkalommal győzte le a lila-fehéreket, sorozatban ötödször - írta az MTI.

A szombati rangadót 15 789 néző tekintette meg a stadionban, ahol elméletileg a közönségnek kötelező volt a maszkviselés a koronavírus-járvány miatt. A kormány csütörtökön este döntött arról, hogy péntektől (október 23-tól) kötelező a védőmaszk használata a szabadtéri és kültéri rendezvényeken, így a sporteseményeken és gyűléseken is.

Müller Cecília országos tisztifőorvos a heti tájékoztatókon még arra kérte az embereket, hogy kerüljék a tömegrendezvényeket. A csütörtöki kormánydöntést követően pénteken és szombaton már azt kommunikálták a kormányzati koronavírus-oldalon, hogy a szabadtéri rendezvényeken és a sportrendezvényeken kötelező a maszkhasználat. Müller Cecília az operatív törzs pénteki tájékoztatóján azt mondta, hogy azért kell az ilyen rendezvényeken is maszkot viselni, "mivel az jól bevált megelőző eszköz, ugyanis több mint 80 százalék feletti védelmet nyújt a viselőjének és a vele érintkezőknek".