Jelentős bővítményt adtak át a Liszt Ferenc repülőtéren

Újabb hatszáz férőhellyel bővült a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnél található parkoló, idén ezer új parkolót épít az üzemeltető Budapest Airport (képünk illusztráció).
MTI, 2016. szeptember 13. kedd, 16:45
Fotó: Napi.hu

Az üzemeltető keddi közleménye szerint a Holiday Lite nevű parkoló burkolata tömörített murva - kivéve az aszfaltozott járdákat és a mozgássérültek parkolóhelyeit, fizetőautomatával és poggyászkocsi-kiadóval is felszerelt. A Budapest Airport szerint árazása miatt a hosszabb utazásra indulóknak lehet kedvező az új parkoló, ahonnan 10-12 perc sétával érhető el a terminál.

A társaság közölte: az online foglalási rendszer és az ezzel járó kedvezmények bevezetése óta dinamikusan növekedett a parkolók kihasználtsága, ezért vált szükségessé a parkolóhelyek bővítése. A mostani a harmadik bővítés idén.

Hangsúlyozták: az összesen több mint 600 millió forintos beruházás keretében nemcsak a férőhelyek száma nőtt, fedett járdák is épültek a parkolóktól egészen a terminálokig, több helyen elérhető a poggyászkocsi-kiadó és a fizetőautomaták száma is bővült.

HOZZÁSZÓLÁSOK