Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A műszaki hiba miatt ideiglenesen több vágányon szünetel a vonatközlekedés, a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza, a Budapest-Hatvan-Miskolc, valamint a győri és a kelebiai vonalon utazóknak 30-60 perccel hosszabb menetidővel és járatkimaradásokkal kell számolniuk.

A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonal személy és zónázó vonatai csak Rákos, illetve Kőbánya felső állomásig közlekednek és onnan fordulnak vissza. Rákos és a Keleti pályaudvar között az eljutást az InterCity és gyorsvonatokkal biztosítja a vasúttársaság. Ezen a szakaszon a távolsági vonatok felár megfizetése nélkül vehetők igénybe - közölte a MÁV.

Frissítés: Helyreállt a vonatközlekedés kedd este a Keleti pályaudvaron, miután a szakemberek megjavították a korábban megsérült felsővezetéket - közölte Urbán Attila az MTI-vel. A járatok ismét teljes útvonalukon szállítják az utasokat, de a menetrendszerű vonatforgalom várhatóan csak késő estére áll helyre a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza és Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon.

A kép forrása: Shutterstock.