Jelzáloghitelt reklámoz a jegybank

A lakáscélú jelzáloghitelek, mint "Fogyasztóbarát termékek" társadalmi megismertetésére írt ki nyílt közbeszerzést a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A keretösszeg - 2019 utolsó napjáig - 1,5 milliárd forint.
Németh Géza, 2017. április 3. hétfő, 17:12
Fotó: Napi.hu

A hétfői Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás részletezi a majdani nyertes feladatait. Először is meg kell tervezni a "Fogyasztóbarát termék" program logóját és arculatát. Feladat még - egyebek mellett - a program népszerűsítésére vonatkozó kreatív stratégia elkészítése, illetve a megvalósításához szükséges kreatív tervezés és gyártás. Szerepel a listán a PR kampányok tervezése és lebonyolítása, továbbá filmek, fotó- és videó dokumentációk készítése és a médiavásárlás is. Amennyiben az 1,5 milliárdos keret 2019. december 31 előtt kimerül, úgy addig tart a program.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben a médiatervezési és médiavásárlási, kreatív tervezési, kivitelezési és gyártási, továbbá a PR és rendezvényszervezési tevékenységből származó árbevétele elérte a nettó 1 milliárd 125 millió forintot.

Az ajánlatok beadási határideje május 4. Az értékelésnél 120 súlyszámot érnek a minőségi kritériumok, míg az ár 44 súlyszámot kap.

HOZZÁSZÓLÁSOK