Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nettó 9,839 milliárd forintért árvízvédelmi munkákat végez a Felső-Tiszán a Mészáros és Mészáros Kft. és konzorciumtársai az EU-s közbeszerzési értesítőben megjelent tájékoztató szerint - írja az Átlátszó. Az Országos Vízügyi Főigazgatóság nyílt tenderét a Ke-Víz 21 Zrt.-vel, a Kötiviép'B Kft.-vel, és a Betonútépítő Zrt.-vel közösen nyerte el Mészáros cége, a beruházást az Európai Unió fizeti egy KEHOP-projekt keretében.

Nettó 4,859 milliárdért a Tivadari híd környezetének építési munkáival a Magyar Vakond Kft.-t bízták meg, amely környékén szintén feltűnik  Mészáros Lőrinc. Ez az eredmény is az EU-s közbeszerzési értesítőben jelent meg, január 7-én.

A Magyar Vakond Kft.-t 2010-ben alapították, sokáig Szíjj László, és a tulajdonában lévő, Mészáros Lőrinc cégeivel gyakran együtt dolgozó, közpénzes tendereken sikeres Duna Aszfalt Kft. birtokolta. A Magyar Vakond Kft. egyedüli tulajdonosa 2016 júliusa óta  Varga Károly, aki Mészáros Lőrinc tulajdonostársa a CLH Klímaszervíz Kft.-ben és a CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft.-ben is.

További részletek itt.