Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A hálózat átvétele újabb mérföldköve a felek közti tavaly szeptemberben kötött - a Citibank magyarországi lakossági üzletágának megvásárlásról szóló - megállapodásnak. Február elsejétől a direkt értékesítéssel foglalkozó hálózat munkatársai már az Erste színeiben, a népszerű Erste hitelkártyákat - az Erste Joker hitelkártyát, a Wizz Air hitelkártyát és a Supershop hitelkártyát - értékesítik, többek között a ferihegyi repülőtéren lévő értékesítési ponton is.

A Citibank értékeit és a jól működő gyakorlatokat átemeljük működésünkbe. Az integrációs folyamat során fejlesztjük termék- és szolgáltatásportfóliónkat. Ennek első lépése a hitelkártyák értékesítésével foglalkozó egység átvétele - mondta Harmati László, az Erste Bank lakossági vezérigazgató-helyettese. Az Erste értékesítési rendszere jelentős számú, kizárólagos partneri értékesítővel bővül, akik háttérfeladatait és támogatását közel 30 új, Citiből érkezett munkatárs támogatja majd.

A jelenlegi változás nem érinti a jelenlegi Citibank ügyfeleket, nekik az ügyfélszámlák átadásáig - amely 2016 utolsó negyedévénél előbb nem várható - semmilyen teendőjük nincsen, őket a meglévő hitelkártyájuk kapcsán továbbra is a Citibank szolgálja ki a megszokott csatornákon.

A Citibank magyarországi lakossági és hitelkártya üzletágának 2015. szeptemberében bejelentett megvásárlása révén az Erste Bank a második legnagyobb lakossági portfólióval rendelkező pénzintézetté válik Magyarországon a migrációt követően.