Jól megy a Sierra Leone-i üzlet a magyar cégnek

Tőkét emeltek a TWD Investments Nyrt.-nél, mely cég nemrég szerezte meg egy Sierra Leone-i gyémántbányát birtokló társaság 10 százalékos üzletrészét.
Napi.hu, 2014. július 10. csütörtök, 13:08
Fotó: Napi.hu

A cég igazgatósága csütörtöki ülésén határozott úgy, hogy zárt körben, 500 millió forintos értékhatárig alaptőke emelési lehetőséget biztosít a jelenlegi összes részvényes számára 2014. augusztus 11-ig, miután legnagyobb részvényese bejelentette tőkeemelési szándékát.

A döntés hátterében olyan projektek megindítása húzódik, melyek százmilliós nagyságrendű beruházást igényelnek - mondta Dámosy Zsolt, az Igazgatóság elnöke. Az egyik prioritást élvező projekt, az a TWD Gate Apartments ingatlanberuházás, mely Sierra Leone szívében, Freetownban valósulhat meg. "A fejlesztést követően létrejövő üzemeltetés során a magyar piaci átlagot jóval meghaladó hozamra számítok." - tette hozzá Dámosy.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Zodiakus, 2014.07.10 13:53

Gyémántbánya ...????Ezer éve a korrupció melegágya.Hány kis részvényes bukott már el ebben???Hányan csaptak be ezreket ezzel a szóval hogy gyémántbánya???
Balekok,és gazemberek viszont mindig születnek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Blama, 2014.07.10 13:42

Ez a rednes magyar válallkozó, ugye?

Sierra Leonéban üzletel.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html