Jön a járatritkítás? - Megszólalt a BKK

Cáfolta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), hogy járatritkítási csomagot vezetne be, a közlekedési társaság hétfőn azt közölte: szeptembertől minden járat a tanítási időszakban érvényes menetrend szerint közlekedik.
MTI, 2016. augusztus 22. hétfő, 16:19
Fotó: Napi.hu

A központ az Index értesülésére reagált, amely szerint szeptembertől spórolás miatt 3-5 százalékos járatszámcsökkentést tervez a BKK egyebek mellett a 47-49-es és az 56A jelzésű villamos, a fonódó villamosvonal, a 109-es, a 33-as, a 110-es, a 112-es, az 5-ös, a 7-es, a 8E busz, valamint több trolibusz vonalán.

A BKK szerint nem készítettek elő és nem vezetnek be szeptemberben járatritkítást, így a Rákóczi úton közlekedő autóbuszjáratok is ismét a nyári szünet előtti tanítási időszakra érvényes járatsűrűség szerint közlekednek.

Megjegyezték, folyamatosan vizsgálják a közösségi közlekedési hálózat utasforgalmának alakulását, és ez alapján, az igények változásának megfelelően alakítják a szolgáltatást.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

makkmarci, 2016.08.22 18:34

Aljas mocskos hazug fideszbagázs!
"A BKK tagadja a járatritkítást, nekünk viszont papírunk van róla"
http://index.hu/belfold/budapest/2016/08/22/a_bkk_tagadja_a_jaratritkitast_nekunk_viszont_papirunk_van_rola/
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html