Jövőre fel akarja építeni a sámándobot Karcag

A 2015-ös Milánói Világkiállítás magyar pavilonjának - amelyet az alakja után sámándobnak nevezett el a sajtó - újjáépítésére írt ki közbeszerzést Karcag városa.
Németh Géza, 2019. november 27. szerda, 15:44
Fotó: MTI/EPA

A tenderfelhívást az ajánlatkérő Karcag Városi Önkormányzat jelentette meg az uniós közbeszerzési közlönyben.

Az épület a karcagi Fürdő utcában talál új helyet. A kiírás szerint az épületet a környező terepszinttől körülbelül 1,5 méterre ki kell emelni. Ezt úgy érik el, hogy pincét építenek alá, ebben a kiegészítő helyiségek (gépészet, raktár, ruhatár, vizesblokk, öltözök) és az ügyvitelhez szükséges irodablokkok kapnak helyet. A nyertesnek a jövő év első napján kell elkezdenie a munkát és az év utolsó napjáig kell készen lennie.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben a nettó árbevétele elérte a 700 millió forintot. Az ajánlattételi határidő december 20. Az értékelésnél az ár 70, a minőség pedig 30 súlyszámmal szerepel.

A felhívás nem tartalmazza a becsült ellenértéket, de a kormány 1 milliárd 108 millió forintot hagyott jóvá szeptemberben Karcagnak, a sámándob újjáépítésére.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

nyomasek bobo, 2019.11.27 18:42

@narancsragacs:


majd a kipcsak csutti roma pofánvereti ezt a rezet is.... 3000 milliárd nyugdijpénz rég elfogyott.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

narancsragacs, 2019.11.27 18:24

A paksi generátorokban jobb helye lenne ennek a temérdek réznek amit ebbe bele pocsékoltak. De majd legalább lesz hol dobolni a vargamiska seggén ha beborul az ég felette :))))
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html