Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A hétfőn meghirdetett pályázattal a HITA célja, hogy az Év Exportőre Díj segítségével hangsúlyozza az export fontosságát a magyar gazdaság szerepében, erősítse annak mértékét a kkv szektoron belül, valamint megismerje és elismerje a legsikeresebb kkv exportőröket - olvasható a szervezet közleményében. A Nemzeti Külgazdasági Hivatal szeretné, hogy a díjazottak külgazdasági modelljeit példaként állíthassák mások elé, és ily módon az Év Exportőre Díj a siker védjegyeként szolgáljon.

A HITA valamennyi pályázó részére cégre szabott exportösztönzési csomagot állít össze, célzott partnerkeresési szolgáltatások és külpiaci programok tartalommal. A pályázatok elbírálása során nagy hangsúlyt kapnak olyan szempontok, mint az alkalmazott marketingstratégia és annak hatásfoka, az innováció, valamint az exportnövekedés fenntarthatósága és a külpiacok iránti elkötelezettség.

A kiírás három pályázati kategóriában díjazza a legsikeresebb kis- és középvállalkozásokat: Tudatos Exportőr, Regionális Stratéga, Legnagyobb Legkisebb Exportőr. Az Év Exportőre Díj pályázatok benyújtási határideje 2012. szeptember 24., azok elbírálása október 25-ig történik meg. A pályázat kategória győzteseit pedig az idei Exportőr Gála keretében hirdetik ki.