Keresik az év legjobb kutyabarát innovációját

A Kutyabarát.hu csapata idén is meghirdeti "Az Év Kutyabarát Helye” pályázatát. Idén új kategóriát is bevezettek, szeretnék megtalálni azt az egy évnél nem régebben indított kutyás szolgáltatást, amely hasznos és akár nélkülözhetetlen lehet a kutyatartók és négylábú társaik életében. Pályázni október 10-ig lehet.
Napi.hu, 2016. október 4. kedd, 14:40
Fotó: Napi.hu

A pályázatra minden olyan fejlesztés tulajdonosait várják, akiknek célja a felelős állattartás képviselete mellett az, hogy egy új ötlettel segítse a kutyások és kutyák hétköznapi boldogulását - legyen az applikáció, szolgáltatás, termék vagy akár egy kampány - mondja Sziládi-Kovács Tibor, a Kutyabarát.hu egyik alapítója.

A kiíró szerint Magyarországon évek óta megfigyelhető az az előrelépés, hogy a szálloda-, étterem- és cégtulajdonosok felismerték: sok ember szívét csakis kutyájukon keresztül tudják meghódítani. A kulturált kutyatulajdonosok minden gesztust értékelnek, amellyel a kedvenceikkel való harmonikus időtöltést segítik, igazán ott boldogok, ahol a négylábúakat nem csak eltűrik, hanem ahol együtt kényelmesen is érezhetik magukat. Ebben számos kutyabarát partnerünk áll már a kutyatartók szolgálatára.

Azonban egyre több az olyan innováció is, amely a kutyás életet segíti, serkenti, miközben a szolgáltatása hasznos, lassan akár nélkülözhetetlenné válik. Az eddigi pályázók köre sokszínű, de ötleteik központjában a kutya, a felelős kutyatartás áll - hangsúlyozza Sziládi-Kovács Tibor.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK