Két kamion ütközött az M0-son - teljes útzár van

Két kamion ütközött össze az M0-s autóúton Ecser térségében - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Domokos László, 2017. június 21. szerda, 14:44
Fotó: Napi.hu

Az egyik tehergépjárműbe beszorult a vezetője, akinek kimentése még tart, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A police.hu szerint a baleset az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán, Ecser külterületén történt.

A helyszínelést a rendőrök megkezdték, az érintett útszakaszt lezárták. A forgalmat az M4-es és a 3101-es utakra terelik.

Címlapkép: MTI Fotó: Beliczay László

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

laci_52, 2017.06.21 23:17

@rotaryfun: Te itt csak a felszínt kapargatod. Miért száguldanak a kamionok és miért okoznak időnként balesetet? Mert a főnökeik a belüket is kitapossák! Nekik csak az a lényeg, hogy időben meg kell érkezni! Nem számít, hogy eközben be kellene tartani a sebességhatárokat, és valamennyit pihenni is kell.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

rotaryfun, 2017.06.21 22:19

Botrányos amit megengednek magoknak a kamionosok. Az pedig még botrányosabb hogy a rendőrség is megengedi nekik. 70 -el mehetnének de mindegyik annyival megy amit az elektronikus sebesség korlátozó megenged, tehát 90-100 közt. És akinek többet enged az már előzi is ha szabad ha nem és nem érdekli ki jön mellette a belső sávban. Ha valami utánfutós személykocsi aki szintén csak 70 el mehet mehetne eléjük kerül azt letolják ledudálják levillogják leszorítják ráhúzzák a pótkocsit mert betartja a szabályokat.
Egyszer ez a pintérsanyi akasszon már fel egy utánfutót egy Suzukira aztán guruljon végig vele szabályosan a nulláson oda-vissza hogy a való világról is tájékozott legyen ne csak arról a napi 3 eltévedt migráncsról :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html