Két megbízást is nyert Garancsi építőipari cége

A Market Építő Zrt. nyerte a Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet új módszertani központjának kivitelezésére kiírt pályázatot - derült ki a Közbeszerzési Értesítőből.
Napi.hu, 2015. augusztus 11. kedd, 16:46
Fotó: Napi.hu

A Garancsi István érdekeltségébe tartozó cég a komáromi kikötő fejlesztését is elnyerte. A két projekt összesen több mint 1,5 milliárd forintba kerül - írta az Origo.

A femzeti élménypark az egykori ózdi erőmű épületébe lesz. Egy korábbi kormányhatározatból kiderül, hogy a kiemelt projektre 927 millió forintot különített el a kormány - ennyiből tervezték felújítani az ipari műemléknek minősülő Fúvógépház 2800 négyzetméteres épületét. A Market Építő nettó 979 millió forintot nyert az ózdi központ kivitelezésére.

Szintén a Market végezheti a komáromi kikötő fejlesztését, amelyre nettó 580 millió forintot nyert el a cég, derült ki az értesítőből. A vállalkozás honlapja szerint még idén átadják a felújított kikötőt - írta a portál.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tas0125, 2015.08.18 17:32

A Groumapa-stadion felépítése minden féleképen kiváló. Műszaki megoldásban, határidőben, minőségben és árszinten. Világszintű megoldás. Nem csodálom, hogy újabb és újabb tendert nyer a Market Zrt referenciájuk alapján. Felkészült kiváló műszaki gárda. Garancsiék, valószínűleg hozzá tették a finanszírozósági erőt, növelve a megbízhatóságot. Minél több ilyen nemzetközi szinten mért Építőipari cég kellene.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html