K&H: megvan az első MNB-hiteles ügyfél

Egy több mint 50 főt foglalkoztató, nagykereskedelemben érdekelt szegedi középvállalattal írta alá első hitelszerződését a növekedési hitelprogram keretén belül a K&H - tájékoztatta a bank csütörtökön az MTI-t.
MTI-Eco, 2013. június 6. csütörtök, 13:14

A pénzintézet tapasztalatai szerint a vállalatok nagy érdeklődést mutatnak a növekedési hitelprogram mindkét pillére iránt, a program érezhetően fokozza a hazai cégek beruházási kedvét. A K&H a program teljes hitelösszegének mintegy nyolcadát, 95 milliárd forintos hitelkeretet kapott a Magyar Nemzeti Banktól.

A programban rendelkezésre álló három hónap kevés teljesen új beruházási tervek kidolgozására, ezért várhatóan a már tervezett, de eddig meg nem valósult fejlesztések kaphatnak zöld utat. Ezt erősítik meg azok a visszajelzések, amelyek szerint az ügyfelek már konkrét tervekkel keresik meg a bankot - idézi a közlemény Huszár Róbertet, a K&H vállalati és intézményi banki szolgáltatások üzletág vezetőjét.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

szkitaati, 2013.06.06 17:47

Az 1. fecske....,jó a hitel ..,Matolcsy csak zseni ,nem?..
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html