Ki nem találná, hol folytatja pályáját Gundel Takács Gábor

Műsort vezet Gundel Takács Gábor az Origón hétfő óta. A volt tévés az Origo sportmagazinja, a Szpíker Korner a házigazdája lesz - adta hírül a portál.
Domokos László, 2017. március 28. kedd, 09:11
Fotó: Napi.hu

A bejelentés szerint Gundel Takács Gábor az Origón vezet műsort ezentúl, méghozzá a Szpíker Kornert, amely a magyar és nemzetközi labdarúgás eseményeiről szól.

Az 52 éves műsorvezető és sportkommentátor - tízéves köztévés munka után - január közepén adta be a felmondását az MTVA-nál. Az akkori hírek szerint nem azért mondott fel, mert több pénzért elhívták egy másik csatornához, hanem szakmai ok állhatott a döntés hátterében.

Majd február közepén a 2024 - Budapesti Olimpiáért Mozgalom (BOM) jelentette be, hogy a Táncsics Mihály-díjas magyar újságíró ezentúl a BOM szóvivőjeként támogatja a budapesti olimpia ügyét és a BOM ösztöndíjprogramját.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ez van, 2017.03.28 17:47

Hát pedig én már azt gondoltam hogy biztosan elmegy közmunkásnak vagy legjobb esetbe Szent Gothárda szalag mellé dolgozni a fene se gondolt olyat hogy megint nem fog termelő munkát végezni !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html