Ki nem találná, most mit nyert el a ZÁÉV!

A Millenáris Tudományos Kulturális Nonprofit Kft. által a Nemzeti Táncszínház új játszóhelyének kialakítására kiírt nyílt közbeszerzést a ZÁÉV Építőipari Zrt. valamint a Zala-Elektro Kft. nyerte, nettó 3 milliárd 773 millió forinttal. Az eredetileg becsült ellenérték 2 milliárd 969 millió forint volt.
Németh Géza, 2016. december 22. csütörtök, 14:32
Fotó: Napi.hu

A Miniszterelnökség várba költözése miatt székhely nélkül maradt a Nemzeti Táncszínház. Új játszóhelyként a Millenárison kap helyet, az ottani E-jelű épület átalakításával lesz új otthona. A Közbeszerzési Értesítőben megjelent eredmény tájékoztató ennek az épületnek a szükséges átalakítására kiírt tervezési és kivitelezési tender eredményét tartalmazza.

A nyertes feladata - a szerkezeti, funkcionális és belsőépítészeti felújítások, átalakítások mellett - jelentős gépészeti, épületvillamossági (erős és gyengeáramú rendszerek), valamint hang-, fény- és színháztechnikai kialakítások elvégzése.
A földszinti nagyterem befogadóképessége 382 fő lesz, a belmagassága pedig az akusztikai álmennyezetig 17,8 métert tesz ki.

A felhívásra két ajánlat érkezett, a nyertes közös ajánlattevő két zalai cég mellett a West Hungária Bau Kft. indult el a tenderen. Az értékelésnél a minőségi kritériumok 100, míg az ár 50 súlyszámot ért. A szerződést az ajánlatkérő november 23-án már meg is kötötte a nyertesekkel.

HOZZÁSZÓLÁSOK