Kiderült, hány embert küld el a Tesco

Félrevezetők és valótlanok a több száz munkatárs elbocsátásával kapcsolatos hírek – írja csütörtöki közleményében a Tesco.
Napi.hu, 2015. február 26. csütörtök, 15:22
Fotó: Reuters

A Tesco Global Zrt. az elmúlt hetekben folytatta azt a munkát, amelynek célja, hogy a vállalat az elkövetkező években is jelentősen hozzájárulhasson a magyar gazdaság teljesítményéhez - olvasható a közleményben, mely szerint részletesen áttekintették működésüket és üzleti prioritásaikat is.

A felülvizsgálat eredményeképpen pedig olyan struktúrát alakítanak ki, amely hatékonyan alkalmazkodik a változó kiskereskedelmi környezethez ugyanakkor egyre magasabb színvonalon képes kiszolgálni a vásárlók millióit - írja a cég.

Az elsősorban a budaörsi központi irodát érintő változásokról a Tesco tegnap tájékoztatta az érintett kormányhivatal munkaügyi központját és a szakszervezeteket, az érintett munkavállalókkal pedig megkezdte az egyeztetéseket. Azon munkatársak száma, akiknek a Tesco nem tud további lehetőséget felajánlani, 50 alatt van.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

bekesseg, 2015.02.27 07:59

Ez a cikk persze nem került címoldalra, csak az volt fontos a Napi szerkesztőjének, amit egy csaló a tömegek elbocsátásáról "félrevezetően és valótlanul" (idézet fentről)írt. Magyarul: hazudott.

Remélem, hogy a pár elküldött ember között van Braun elvtárs is.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html