Kiderült, még pár napig lehet pályázni az ingyenpénzre

A észak-magyarországi régióban már több mint 3 500 pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül a háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztó berendezések) energia megtakarítást eredményező cseréjére. A rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a régióban a nyugdíjas vagy nagycsaládos természetes személyek 2016. július 12-én, 9 óráig nyújthatták be pályázatot - adta hírül a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Napi.hu, 2016. július 12. kedd, 09:17
Fotó: Napi.hu

A fokozott érdeklődésre való tekintettel a pályázat valamennyi nagykorú természetes személy számára elérhető lesz a régióban 2016. július 14-én 8 órától. Az érdeklődők 2016. július 14-én 9 óráig nyújthatják be pályázataikat, ezt követően a pályázatbenyújtást határozatlan időre felfüggesztik majd az észak-magyarországi régióban - olvasható a hivatal közleményében.

A Pályázati Útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban. A benyújtott pályázatokkal kapcsolatos kommunikáció a pályázati portálon keresztül lehetséges.

HOZZÁSZÓLÁSOK