Kikapcsolási moratóriumot vállal a Főgáz az ünnepek alatt

Önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő Főgáz és az év végén beolvadó ENKSZ Észak-Dél Regionális Földgázszolgáltató december 17. és jövő január 9. között, hogy ebben az időszakban a fogyasztók ne maradjanak szolgáltatás nélkül - közölte az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. hétfőn.
MTI, 2016. november 21. hétfő, 12:53
Fotó: Napi.hu

A Főgáz társaságai biztosítják a teljes hazai lakosság földgázszolgáltatását október 1-je óta. A kikapcsolási moratórium nemcsak a védett fogyasztókat érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozásuk van. A Főgáz segíteni kívánja a rászorulókat, hogy a karácsony és újév körüli ünnepi időszakot minden család megfelelő körülmények között tölthesse - hangsúlyozták. A kikapcsolási moratórium a társaságok lakossági fogyasztóira érvényes, de nem vonatkozik azokra, akiket már kikapcsoltak.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

laci_52, 2016.11.21 15:33

@acdc: Nem komcsi cég, hanem egy normális cég, amelyikbe szorult végre egy kis emberség!

Aki nem fizet, nem biztos, hogy felelőtlen barom, lehet, hogy csak csóró és éppen nincs egy fillérje sem.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

acdc, 2016.11.21 14:12

Addig majd kifizettetik azokkal, akik nem tartoznak. Csakúgy mint a devizások "megmentését", a quaestor károsultakat, meg úgy általában minden felelőtlen barmot ebben az országban.
Komcsi állami cég.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html