Kínos ügybe keveredett a kormányközeli nagyvállalkozó

Illegálisan foglalkoztatott embereket a Garancsi István nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozó egyik vállalat - derült ki az adóhivatal hivatalos tájékoztatójából.
Komócsin Sándor, 2020. október 19. hétfő, 09:33
Fotó: Pixabay - Képünk illusztráció

Illegális foglalkoztatáson kapott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy olyan biztonsági céget, amely az Orbán Viktor miniszterelnökkel jó viszonyt ápoló Garancsi István üzletember érdekeltségébe tartozik - idézte a 24.hu ki a NAV közzétételi listájából, amely több mint ötezer jogsértő adózó névsorát tartalmazza. (Garancsi 67 milliárd forint becsült vagyonnal a 15. A 100 leggazdagabb rangsorában.)

A főtevékenységként személyi biztonsági szolgáltatást végző Criterion Biztonsági Szolgáltatások Zrt.-t tavaly nyáron érték tetten, a társaság ellen szóló határozat pedig 2019 végén lett nyilvános, ám a feketén foglalkoztatók széles tömegében nem volt feltűnő a társaság neve.

A Garancsi nevéből képzett GaranSec Zrt. tulajdonában álló cég mindenesetre nem tűnik el hamar a listáról, ugyanis arról csak két év elteltével törlik a szabálytalankodókat, feltéve, hogy nem követnek el újabb jogsértést, mert akkor újraindul a két év.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2020.10.19 10:49

a közpéns nálunk már 10 éve nem közpénz, hanem a vajda pénze, ezzel vette meg polt petit , a köztársagi elnököt, az ÁSZ elnököt, az alkotmánybíróság embereit, a médiát teljes skálán, természetesen a hadsereget, a rendőrséget, az egyházakat, a sportot, a saját oligarchiáit, a TEK-t, szóval mindent a választási bizottságot, persze hogy jogosan fel van háborodva, ha kritizálják a magyardemokrácia állapotát, fujnak is a nyaloncai
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

csodacsampi, 2020.10.19 10:22

Ugyan már,a ner-báró tök szabályosan jut a közpénzekhez,aki nem hiszi kérdezze mega polt-petit ő már sikálja,homályosítja a helyzetet !A soros,vagy a migráncsok lehetnek a háttérben !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html