Bővül a szombathelyi kapusakadémia

Egyetlen ajánlattevőként a helybeli Veres és Társai Kereskedelmi, Vendéglátó és Építőipari Kft. építheti meg a szombathelyi Király Sportegyesület és Kapusakadémia fejlesztésének második ütemét. A beruházás közel 1,4 milliárd forintba kerül és a költségvetés fizeti.
Németh Géza, 2020. július 27. hétfő, 13:58
Fotó: Pixabay - A kép illusztráció

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Király Szabadidősport Egyesület közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.
A nyertes feladata a C jelölésű, rehabilitációs épület megépítése, amely pincéből földszintből és egy emeltből áll, továbbá egy füves (vagy műfüves - a közlemény ellentmondó) pálya építése, a gépészettel és a világítással együtt. A nyertessel július 17-én kötött szerződést az ajánlatkérő.

Napi.hu tavaly októberben közölte, hogy a szombathelyi Király Sportlétesítmény fejlesztésének második üteméhez 4,5 milliárd forinttal járul hozzá a kormány.

A létesítményt Király Gábor kapus hozta létre 17 éve. Az egyesület honlapján található információ szerint a létesítmény 45 ezer négyzetméternyi területen helyezkedik el. A komplexum lehetőséget nyújt különböző szabadidősportok űzésére, kulturális rendezvények megtartására.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2020.07.27 16:27

ez a délibáb, nem a kormány, az adófizetők fizetik egint a vajda országot adósok börtönébe juttató
elmebetg költekezésének árát, egyszerre több káros mániája figyelhető meg, egyik ő páratlanul okos, második foci mánia, de akkor stadion mánia, de akkor sportmánia, aztán minden pénzt a családnak, aztán mindent másként , mint ygurcsány, aztán brüsszel libsi barlang, és így tovább
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html