Kiütötte a Euronewst az M5

Augusztus elejétől kikerült a Euronews az Antenna Hungária (AH) Zrt. által üzemeltetett Mindig TV ingyenes adói közül és helyére egy állami csatorna kerül - tudatta a Euronews a honlapján.
Napi.hu, 2016. augusztus 2. kedd, 17:51
Fotó: Napi.hu

Sajnálattal tudatjuk, hogy a mai nappal csatornánk magyar nyelvű adása kikerült az Antenna Hungária által működtetett MinDig TV választékából, és a továbbiakban csak a MinDig TV applikációban lesz elérhető, valamint bekerült az ingyenesen nézhető MinDig TV Plusz (HbbTV) kínálatába

- jelentette be a hírcsatorna.

Az AH szerint a hírcsatorna továbbra is elérhető lesz négy nyelven az ingyenes MinDig TV applikációban, amelyhez okostelefon vagy tablet kell. Ezenkívül elérhető lesz a magyar nyelvű Euronews csatorna a HbbTV felületükön, amely ingyenes szolgáltatás a 99-es csatornahelyen található Infocsatornáról érhető el - tették hozzá a hvg.hu szerint.

A delmagyar.hu-nak az Antenna Hungária (AH) ügyfélszolgálata nem adott választ arra a kérdésre, hogy miért kerül ki hétfőtől az Euronews hírcsatorna a MinDig TV ingyenesen fogható kínálatából.

Az adás magyar nyelvű változatát egyébként az Európai Unió támogatja.

A Euronews magyar nyelvű adása több más szolgáltatónál elérhető, ezek listáját itt találja.

HOZZÁSZÓLÁSOK