Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hat vidéki nagyvárosban - Győrben, Miskolcon, Szegeden, Debrecenben, Pécsett és Székesfehérváron - rendezi meg a fejlesztési bank az MFB Pontokról szóló országos tájékoztató roadshow-ját.

A rendezvénysorozat célja, hogy a vidéki megyeszékhelyeken, gazdasági centrumokban működő vállalkozásokkal megismertesse az MFB Pontokat, és tájékoztassa őket a már 76 helyen elérhető első visszatérítendő pénzügyi eszköz forrásról, illetve a későbbiekben várható uniós termékekről. A rendezvényeken banki szakemberek előadásai mellett kerekasztalok is lesznek, amelyeket követően személyes konzultációra is lehetőség nyílik.

Az MFB és az MFB Pontokat működtető négytagú konzorcium szakemberei ismertetik a nulla százalékos kamattal elérhető első Mikro, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése hitel részleteit, melyet elsősorban termelőeszközök, beruházások és járulékosan forgóeszközök beszerzésére lehet felhasználni.

Emellett a visszatérítendő európai uniós hitelkonstrukciók idei tervezett menetrendjéről, az igénybevétel feltételeiről, a pénzügyi eszközök helyi, regionális jellemzőiről, ágazati jellegzetességeiről is részletesen szó lesz az országos rendezvénysorozaton.

A roadshow helyszínei
IdőpontHelyszín
június 16.Győr
június 21.Debrecen
június 23.Miskolc
június 27.Pécs
június 29.Szeged
június 30.Székesfehérvár
Forrás: MFB Zrt.

A Takarékbank Zrt., a B3 Takarék Szövetkezet, a Budapest Bank Zrt. és az FHB Zrt. által működtetett 76 ügyfélszolgálati hely mellett egy héten belül újabb 39 MFB Pont nyílik.

Első körben 442 pont várja majd az ügyfeleket. Az MFB a közeljövőben közbeszerzést ír ki a hálózat bővítésére, így újabb pénzintézetek csatlakozásával 650-re nőhet az MFB Pontok száma az év végéig.