Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vihar miatt késnek a vonatok több budapesti elővárosi vonalon is hétfő délután - tájékoztatta Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t. Mende és Sülysáp között a viharos időjárás miatt lezárták az egyik vágányt a forgalom elől, mert a felsővezetékre faágak kerültek.

Gyömrő és Maglód között is csak egy vágányon járnak a vonatok, mert megrongálódott a felsővezeték. A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon 40-50 percet késnek a vonatok.

A Budapest-Cegléd vonalon Vecsés és Üllő között az átvonuló vihar miatt tartós felsővezetéki zárlat keletkezett, emiatt 50-60 percet késnek a vonatok, és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon is hosszabb menetidővel kell számolni a viharos időjárás miatt.

A Hatvan-Szolnok vonalon Pusztamonostor és Jászberény között kidőlt fa akadályozza a vonatközlekedést, emiatt pótlóbuszokkal kell utazni. A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon 60-100 percet késnek a vonatok, míg a főváros és Kunszentmiklós-Tass között 30-40 perccel nyúlt meg a menetidő, mert Dömsödnél fa dőlt a sínekre.

A kép forrása: Szabó Dániel/Napi.hu