Komoly változás jön a magyar Sparnál

Környezettudatosabbá válik a Spar üzlethálózata, az utóbbi három évben összesen mintegy 52 milliárd forintból 55 saját tulajdonú egységet modernizált és 11 új üzletet szerelt fel energiatakarékos berendezésekkel a cég - jelentette be Maczelka Márk, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. kommunikációs igazgatója.
MTI, 2016. november 16. szerda, 13:01
Fotó: Napi.hu

A most átadott, Kerepesi úton lévő, 1760 négyzetméteres szupermarket több mint 750 millió forintból újult meg, eladóterébe led-világítást szereltek be, az új hűtőbútorokra ajtót szereltek, és hűtőszivattyús komfort fűtő- és hűtőrendszert építettek be. Az áruház 50 szakképzett embernek ad munkát.

Idén 23 milliárd forintot fordít Magyarországon a cég kereskedelmi hálózatának fejlesztésére, új üzletek nyitására és felújításokra. Idén országszerte 26 üzletet modernizál a társaság - mondta Heiszler Gabriella, a Spar Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A vállalat 345 Spar szupermarketet, 32 Interspart és 108 Spar Partner franchise üzletet üzemeltet. A Spar Magyarország Kft. korábbi tájékoztatása szerint a forgalma tavaly 3 százalékkal, 488,2 milliárd forintra nőtt, az idei tervekben az 500 milliárd forintos forgalom elérése szerepel. Az idén 25 éves társaság alapítása óta több mint egymilliárd eurót költött beruházásokra a magyar piacon.

HOZZÁSZÓLÁSOK