A koncesszió ez év július elsején kezdődik és 2043 június utolsó napjáig tart. A becsült ellenérték (a koncessziós díj) nettó 3 milliárd 68 millió forint.

A nyertes feladata: a strandfürdő és csúszdapark technológiai üzemeltetésének teljes körű ellátása (ide tartozik az úszómedence, a csendes élménymedence, a hullámmedence, a hangos élménymedence, a gyermek és bébi medence, továbbá a csúszdák); a vízforgató berendezések kezelése, üzemindítás, a rendszer átmosása és fertőtlenítése, a fenéktisztítás, a vegyszeradagolás, a vízminőség ellenőrzése, a karbantartás és az üzemi naplók vezetése.

A nyertes feladata a beléptetés, a takarítás és a pénztár működtetése is. A hasznosítás során az élményparkba érkező vendégeket folyamatosan, magas színvonalon kell szórakoztatni.

Ajánlatot az tehet, aki rendelkezik legalább 10 millió forint/év és legalább 5 millió forint/káresemény mértékű - rendezvényszervezői tevékenységre vonatkozó - szakmai felelősségbiztosítással. Alkalmatlan az ajánlattevő, amennyiben nem rendelkezik legalább 1 fő, a közfürdők létesítésére és üzemeltetésére jogosult főmérnökkel.

Az ajánlatok benyújtási határideje március 9.

Képünk forrása: Pixabay