Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Állami Egészségügyi Ellátó Központ közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.
Az Egészséges Budapest Program keretében megvalósuló felújítás tervezését mind a nyolc kórháznál külön-külön lehetett elvállalni.

A felújításra a következő intézményeknél hirdettek eredményt (a kórház neve után nyertesek, majd a vállalási ár következik, zárójelben):

  • Pest Megyei Flór Ferenc Kórház - Terraszer Vízépítő és Környezetvédelmi Szolgáltató Kft. (680 millió forint),
  • Károlyi Sándor Kórház - REVIVO Környezetvédelmi és Mélyépítéstervező Kft. (410 millió forint),
  • Országos Klinikai Idegtudományi Intézet - Perfektum Építész Kft., TOP-Kvalitás Tervező és Szolgáltató Kft., Kasib Mérnöki Manager Iroda Kft., MG Építész Tervező és Szolgáltató Kft. (257 millió forint),
  • Uzsoki Utcai Kórház - Középülettervező Zrt. (262 millió forint),
  • Jávorszky Ödön Kórház, Vác - Revivo Környezetvédelmi és Mélyépítéstervező Kft. (405 millió forint),
  • Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház - Perfektum Építész Kft., TOP-Kvalitás Tervező és Szolgáltató Kft., Kasib Mérnöki Manager Iroda Kft., MG Építész Tervező és Szolgáltató Kft. (124 millió forint),
  • Szent Margit Kórház - Terraszer Vízépítő és Környezetvédelmi Szolgáltató Kft. (840 millió forint),
  • Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet - DAW Építész Stúdió Szolgáltató Kft. és Pannon Project Tervező és Szolgáltató Kft. (227 millió forint).

Októberben hirdetett eredményt az Állami Egészségügyi Ellátó Központ az Észak-pesti egészségügyi centrum beruházásaihoz kapcsolódó terv-tanácsadásra. Ezt a tendert az Óbuda-Újlak Beruházásszervező és Fővállalkozó Zrt., a K+K Környezetgazdálkodási és Közműtervező Kft., valamint a Győrber Mérnöki és Szolgáltató Kft. nyerte, nettó 3 milliárd 94 millió forinttal. Az terv-ellenőrzés költsége tehát  alig kevesebb, mint maga a tervezési díj. A terv-ellenőrzés kilenc kórházra szólt, a mostani nyolcon kívül a veresegyházi Misszió Egészségügyi Központ szerepelt még a kistán.