Jön az új kormányzati lakossági kampány

A kormányzati kommunikációt lebonyolító három cég, a New Land Media Kft., a Lounge Design Kft. és a MyAd Marketing Kft. nettó 259 milliós munkát kapott a Nemzeti Kommunikációs Hivataltól.
Németh Géza, 2018. július 13. péntek, 15:35
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A kormányzati kommunikációs kampányokat egyedüliként szervező három cég lakossági tájékoztató kampányok tervezésére és lebonyolítására kapott új megbízást a Nemzeti Kommunikációs Hivataltól, nettó 259 millió forintért - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

A feladat három részből áll. Az első, lakossági tájékoztató kampányok kreatív eszközeinek tervezése és médiavásárlás, online tájékoztatási tevékenység tervezése, kivitelezése, valamint különféle nyomdai szolgáltatások nyújtása. Ennek az ellenértéke 201 millió forint, és alvállalkozóként bevonják a teljesítésbe a p2m Consulting Kft.-t.

A második rész egy közvélemény-kutatás tervezésére és kivitelezésére szól, a megrendelő által elfogadott kutatási terv alapján, 15 millió forintért. Itt a kormányzati agytröszt Századvég Alapítvány lesz az alvállalkozó.

A harmadik rész szoftverfejlesztési szolgáltatásokat tartalmaz, 43 millió forintért. Az alvállalkozó ennél a résznél a Trendency Online Zrt. lesz.

A kép forrása: Szabó Dániel/Napi.

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

lordofearth, 2018.07.13 21:08

Na, a zsírdisznó megint kezdi.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html