Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A festékanyagokat a Lidl saját maga fejlesztette ki a CHT Grouppal, az EPEA GmbH-val és a Beneficial Design Institute-tal közösen. Az első, gyerekeknek és nőknek szánt pizsamák, illetve gyermekágyneműk szeptember 12-től találhatóak meg az áruházak polcain.

A termékek gyártásakor az erőforrás-hatékonyság és az újrahasznosíthatóság minden szempontját független szakértők ellenőrizték a nyersanyagok hatékony felhasználásától, a vegyi anyagok használatán át egészen a tiszta víz védelméig és a megújuló energia felhasználásáig - idézi a közlemény Tőzsér Juditot, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetőjét.

A C2C szabvány szerint kifejlesztett festékanyagok - szemben más festékanyagokkal - nem tartalmaznak az egészségre és a környezetre ártalmas összetevőket. A termelési folyamat hatékony és átfogó figyelemmel kísérése biztosítja az ellátási lánc teljes átláthatóságát.

A festékanyagok fejlesztése közben nagy hangsúlyt fektettünk arra is, hogy könnyen beilleszthetőek legyenek a már meglévő gyártási folyamatokba, ezáltal támogatva, hogy más gyártók is könnyebben fejleszthessenek, gyárthassanak újrahasznosítható termékeket - értékelt Tőzsér.