Az Eisberg is megkezdte a zöldség-gyümölcs házhozszállítást

A koronavírus-járvány magyarországi megjelenése óta nagy az igény a házhozszállításra. Ennek felel meg mostantól az Eisberg is, amely egy webshoppal összefogva kezdi meg termékei kiszállítását.
Domokos László, 2020. április 14. kedd, 09:40
Fotó: Eisberg

Összefogtunk a Eisberg kipróbált beszállítójával, Kovács Ervinnel, és logisztikai partnerével, a Logissimóval, így tudott gyorsan létrejönni a projekt. Kiegészítettük a beszállítói kört, mi adjuk a minőségbiztosítási hátteret: minőségellenőreink folyamatosan a raktárban kontrollálják, hogy a terméket rendelők megbízható, kiváló minőségű és ár-érték arányú termékeket kapjanak - mondta Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A cég ragaszkodik az egynapos szállítási határidőhöz. Egyedül az induláskor ideális, hatékony termékkínálat kialakításában nincs még tapasztalatunk, hiszen nem ismerjük a folyamatosan bővülő kiszállítási zónából érkező új online vásárlók igényeit. Az eddigi tapasztalatok alapján a vásárlók az alapvető termékek mellett a szezonális zöldségeket keresik kiemelten. Folyamatosan frissítjük a kínálatot: ma még nincs például spárga a webshopban, de igyekszünk, hogy minden slágertermék gyorsan elérhető legyen - fogalmazott a cégvezető.

HOZZÁSZÓLÁSOK