Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A közlemény szerint a nemzetközi menetjegyek jelenleg az előírásoknak megfelelően, korlátozás nélkül megválthatók, azokra a vonatokra, amelyek közlekedésében nincs ismert korlátozás. Azonban a járványügyi helyzet és az életbe léptetett kormányzati intézkedések miatt azokat a nemzetközi utazásra szóló menetjegyeket, melyeket augusztus 29-ig váltottak meg az utasok, és az utazási okmány érvénytartama legkésőbb szeptember 30-án megkezdődik, a MÁV-Start szeptember 30-ig kezelési költség nélkül visszatéríti, amennyiben az utas lemond az utazásról.

A menettérti jegyeket, ha bizonyítható, hogy a visszaúti menetjegy egy menettérti utazás részét képezi, de a visszaúti menetjegy érvénytartama szeptember 30-a után kezdődik meg, a fenti feltételek szerint lehet visszatéríteni.

Mint írják, a társaság továbbra is folyamatosan figyeli a járványügyi helyzetet, és vizsgálja a további intézkedések meghozatalát.

Jegypénztárban vásárolt nemzetközi jegyek esetében a nemzetközi pénztáraknál és az ügyfélszolgálatokon személyesen nyújthatják be az utasok a visszatérítési kérelmüket. Ezt elektronikus úton is jelezhetik az [email protected] címen, vagy ezen az oldalon.