A koronavírus miatt fújtak le egy ünnepséget Kazincbarcikán a kínai tulajdonú multinál

Nagyon gyorsan terjed a koronavírus, ezért a kínai tulajdonú BorsodChemnél elmarad az új üzem átadására szervezett ünnepség.
Herman Bernadett, 2020. február 26. szerda, 15:11
Fotó: Napi.hu

Hétfőn még ünnepelni akartak, szerdán viszont a koronavírus-járvány miatt lefújták a rendezvényt a BorsodChemnél. A kínai tulajdonban lévő kazincbarcikai vegyipari cég egy GINOP-program keretében megvalósított üzem átadását tervezte megünnepelni február 28-án. A közelmúltban viszont váratlanul nagyon agresszíven terjedő új koronavírus fertőzés tört ki Észak-Olaszországban - írták abban a közleményben, amelyben lemondták az állófogadásos rendezvényt.

A BorsodChem már néhány hete, az új koronavírus kínai megjelenésével egyidőben a legszigorúbb óvintézkedéseket vezette be saját cégcsoportjának munkavállalóira. Az olaszországi járványt, annak közelsége és terjedési sebessége miatt a körülményekben bekövetkezett olyan előre nem látott, jelentős kockázatnak értékeli a cég, amely miatt nem árt elővigyázatosságból elkerülni a nagy létszámú rendezvényeket.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

hedviga, 2020.02.26 16:21

Egyáltalán van még valami, ami magyar ebben az országban? Csak az illiberális miniszterelnökünk miatt kérdezem.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html