Eddig minden munkatárs tesztje negatív a koronavírus 37 éves áldozatának munkahelyén

Koronavírustesztet rendeltek el a Wescast minden saját és a gyár területén munkát végző külső munkavállalója számára. Csütörtök délután fél hatig negatív eredmények születtek az autóipari vállalatnál, amelyiknek 37 éves munkatársa kedden koronavírusban hunyt el - írja a 24.hu.
Szepesi Anita, 2020. június 12. péntek, 16:05
Fotó: MTI Fotó / Vajda János

A férfi csoportvezetőként dolgozott a gyárban, ahol néhány nappal halála előtt még bent volt. Az autóipari beszállítónál az eset után,   szerdán leállt a termelés. Matajsz Gábor, a vállalat enöke a portál megkeresésére azt írta: "A járványügyi szakemberek kontaktkutatás keretében 19 munkatársunkat minősítették szoros kontaktnak és rendeltek el számukra kötelező karantént."

Az elnök szerint mindent megtesznek a további mintegy 770 munkavállaló biztonsága érdekében, és az elhunyt munkatárs családját is támogatják.

"Koronavírustesztet rendeltek el minden saját és a gyár területén munkát végző külső munkavállaló számára; csütörtök délután fél hatig minden munkatárs teszteredménye negatív lett" -  idézi az alelnököt a portál.

.

HOZZÁSZÓLÁSOK