A magyar Spar segít a feledékeny vásárlóknak

Ingyen ad maszkot a vásárlóknak a Spar, amely 8 ezer liter fertőtlenítőt is rendelt.
Csernátony Csaba, 2020. szeptember 26. szombat, 09:04
Fotó: spar.hu

A koronavírus-járvány elleni védekezés miatt többek között a boltokban is kötelező maszkot viselni. Különben kiküldhetik a vásárlókat üzletből.

Ha valakinél nincs maszk, akkor a Sparokban ez nem jelent akadályt. A boltlánc ingyen ad maszkot a vevőknek.

Az ingyenes maszkot Spar és City Spar üzletekben az üzlet ügyeletes vezetőjétől vagy a biztonsági őrtől lehet elkérni, az Intersparokban pedig a információs pultoknál lehet kérni

- közölte a boltlánc.

A többi boltlánchoz hasonlóan a Spar is több óvintézkedést vezetett be már tavasszal a koronavírus-járvány magyarországi megjelenésekor és most a második hullámban is. A cég a napokban közölte, hogy rendelt 8 ezer liter kézfertőtlenítőt és 200 újabb áruházában helyez ki állványokat, amelyekre adagolókat telepít.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

MaTar, 2020.09.26 13:07

Követhetnék a példát más szolgáltatók is. Meg a hatóságok is. Emberséges, tisztességes, korrekt kisegítő megoldás. Természetesen azért itt is elsődleges a saját maszk. Remélhető, hogy a gyakorlatban is így lesz, és nem csak marketing fogás. Amúgy meg ezt is a vásárlók fizetik, a cég csak egy pici bevételről mond le. Ez mindenhol beleférne, nem csak a gazdálkodó szervezeteknél, az adóból finanszírozott szervezeteknél is.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html