A légitársaság a koronavírus miatt bevezetett intézkedések miatt március 10-től az összes olaszországi járatát szünetelteti április 3-ig. A felfüggesztés érinti  Alghero, Bari, Bologna, Catania, Milano Bergamo, Milano Malpensa, Nápoly, Pisa, Roma Ciampino, Roma Fiumicino, Torino, Velence, Treviso, Verona célpontokat.

Emellett március 12-től március 23-ig a légitársaság szünetelteti az összes tel-avivi és eilati járatot az izraeli hatóságok által elrendelt, kötelező 14 napos karantén miatt.

Az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban automatikusan tájékoztatják. Akik a honlapon, illetve a mobilalkalmazásban vették a jegyet, e-mailes értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120 százalékának WIZZ számlára való jóváírása között.

Azokat az utasokat, akik utazási irodán, vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, a légitársaság ara kéri, lépjenek kapcsolatba azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvásárolták, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről.