Kedden újraindul a magyar Audi

A magyar egészségügyi előírásokhoz igazodó, átfogó intézkedési csomagot dolgozott ki a koronavírus-járvány gyáron belüli terjedésének elkerülésére, az Audi. Az autógyártó győri gyárában kedden újraindítják a termelést - értesült a Kisalföld.
Szepesi Anita, 2020. április 14. kedd, 06:40
Fotó: Audi

Az óvintézkedések egyik kulcspontja a távolságtartás. A vállalat a munkatársak személyes érintkezési lehetőségeit már hetekkel ezelőtt a minimumra csökkentette. Azokon a munkahelyeken, ahol a munkavégzést fenn kell tartani, a 1,5 méteres biztonsági távolságot be kell tartani - derül ki a portál beszámolójából.

A személyügyön telefonos ügyfélszolgálatot működtetnek a személyes kapcsolattartás helyett és  távkonzultációt, valamint digitális rendelést vezettek be a koronavírus-fertőzés gyanújával jelentkező munkatársak ellátására.A termelés újraindulásával beüzemelt munkahelyi étteremből kizárólag előre csomagolva, elvitelre lehet melegételhez jutni.

Az Audi Hungaria megduplázta szerződéses járatai számát, folyamatos a buszok fertőtlenítése is.

Valamennyi munkatárs számára kötelező lesz a kibővített óvintézkedéseket ismertető oktatások részt venni.

Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke úgy fogalmazott, az a cél, hogy Covid-readyvé, azaz vírusbiztossá tegyék az Audi Hungariát.

HOZZÁSZÓLÁSOK