Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az ajánlatkérő Partiscum Busz Kft. által a Közbeszerzési Értesítőben közzé tett eredmény érdekessége az, hogy ugyanez a cég egy hete 250 használt autóbuszt bérelt a budapesti B&B Travel Személyszállító Kft.-től, 10,2 milliárd forintért. Nyilván ezekre a buszokra keresett sofőröket, erre utal a kért feladat megfogalmazása: "A menetrend szerinti autóbusz járatok ajánlatkérő által biztosított autóbuszokkal és nyertes ajánlattevő által biztosított személyzettel történő teljes körű üzemeltetése."

A Partiscum Busz Kft.- a Céginfo.hu adatai szerint - 2001-ben alakult Szegeden, a jegyzett tőkéje 88,1 millió forint. Két tulajdonosa van, a kecskeméti székhelyű DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. és a Volánbusz Közlekedési Zrt. Az árbevétele az utóbbi években 350 és 520 millió forint körül alakult, néhány milliós nyereség mellett. A saját honlapján azt közli, hogy a Tisza Volán alvállalkozójaként, továbbá különjáratú vonalakon közlekedik.

A nyertes Color Tours Idegenforgalmi és Szállítmányozó Kft. 1990-ben alakult Gyöngyösön. A jegyzett tőkéje jelenleg 54,6 millió forint. A Céginfo.hu kapcsolati ábrája a Veritas Busz Zrt.-t és Tóth Ignácot jelöli meg tulajdonosokként.