Közel 30 ezer mobilt vett az állam

Öt cég nyerte a mobiltelefonokra kiírt központosított közbeszerzést, 2,6 milliárd forintos keretösszeggel. A tender érdekessége, hogy a Magyar Telekom nincs a nyertesek között.
Németh Géza, 2020. június 2. kedd, 12:18
Fotó: Napi.hu

A kiírás összesen 29 725 darab készülékre szólt összesen. A beszerzésben négy kategóriát különböztettek meg: az alap-, a közép- és a felsőkategóriás készülékek mellett a víz-, por- és ütésálló mobilok szerepeltek a pályázaton - közölte a nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A 23-féle készüléket a következő cégek szállíthatják: a budapesti PC Trade Systems Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és az ÍRISZ Holding Kft., a szegedi Business and Games Kft., valamint az Alienline Kft., a békéscsabai SYSInfo Rendszerinformatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., továbbá a kisvárdai Smartsolution Hungary Kft. Velük május 27-én kötött szerződést az ajánlatkérő.

Indult még a tenderen a Magyar Telekom Nyrt., a Bravophone Kft., a NÁDOR Rendszerház Kft., a Delta Services Kft., az ETIAM Kft. és az IMG Solution Kft. is.

HOZZÁSZÓLÁSOK