Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az uniós közbeszerzési közlönyben megjelent közlemény szerint az érdi önkormányzat közbeszerzését az érdi szakképzési centrum Kós Károly szakgimnáziumának és szakközépiskolájának fejlesztésére és bővítésére írta ki.

A szerződés becsült értéke nettó 3 milliárd 475 millió forint volt, a nyertes Fejér B.Á.L viszont közel duplájáért, 6 milliárd 38 millió forintért vállalta a munkát. A feladat az 1970-es években készült háromemeletes főépület felújítása és bővítése. Az új részben lesznek tantermek, de épül egy tornacsarnok és egy műhelyház is.

A nyertessel április 9-én kötött szerződést az önkormányzat. Az érdi önkormányzat ajánlatot kért még az EB Hungary Invest Kft.-től és a Laterex Építő Zrt.-től is a közbeszerzésen.

Az állami Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. írta ki azt a közbeszerzést, amely európai uniós támogatással finanszírozza Hajőbába, Hejőkürt, Nemesbikk, Oszlár és Tiszapalkonya csatornahálózatának és szennyvíztisztító telepének fejlesztését. A munkákat a Mészáros és Mészáros Kft. végezheti el az EuroAszfalt Kft.-vel együtt, 3 milliárd 850 millió forintért (ami csak 17 millióval haladja meg a becsült ellenértéket). A prjekt az uniós Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében valósul meg. A szerződést április 29-én kötötték meg a nyertesekkel. Indult még az eljáráson a Swietelsky Magyarország Kft. és a Penta Kft.